Advertisement

Ολυμπια Χοψονιδου Σταρ Ελλασ / Olympia Xopsonidoy Mia 3an8ia Sta Kallisteia Thn Shmadepse Gia Panta Deite To Proswpo Ths Stories Youweekly : Την απόφαση του συζύγου της, βασίλη σπανούλη, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο μπάσκετ, σχολίασε η ολυμπία χοψονίδου με μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στα social media.

Ολυμπια Χοψονιδου Σταρ Ελλασ / Olympia Xopsonidoy Mia 3an8ia Sta Kallisteia Thn Shmadepse Gia Panta Deite To Proswpo Ths Stories Youweekly : Την απόφαση του συζύγου της, βασίλη σπανούλη, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο μπάσκετ, σχολίασε η ολυμπία χοψονίδου με μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στα social media.. «έχω χάσει δύο φορές μωρό»: Η πρώην εστεμμένη μας ενημέρωσε για το νέο μέλος στην οικογένειά της μέσα από τα social media και τις οικογενειακές φωτογραφίες από το δωμάτιο της στο μαιευτήριο. Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε η ολυμπία χοψονίδου να σχολιάσει την απόφαση του συζύγου της βασίλη σπανούλη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Το χρονικό μιας μοναδικής σχέσης. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Επέτειος γάμου για το ζευγάρι. Συμμετείχαν τότε η γιολάντα διαμαντή. Ένα τσιφτετέλι αφιέρωσε στον βασίλη σπανούλη για τα γενέθλια του η σύζυγος του ολυμπία χοψονίδου. Η ολυμπία χοψονίδου, που έχει αποκτήσει έξι παιδιά με τον βασίλη σπανούλη, έκανε μια ανάρτηση γεμάτη λόγια αγάπης και θαυμασμού για τον σύζυγό της. Ο βασίλης σπανούλης κρεμάει τα μπασκετικά του παπούτσια και αφήνει οριστικά το μπάσκετ.

H Apogohteysh Ths Olympias Xopsonidoy Gia Thn Htta Toy Olympiakoy Pics Patras Events
H Apogohteysh Ths Olympias Xopsonidoy Gia Thn Htta Toy Olympiakoy Pics Patras Events from www.patrasevents.gr
Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία του με την ολυμπία χοψονίδου: Σ 'αγαπάμε πολύ!!», έγραψε χαρακτηριστικά η ολυμπία χοψονίδου. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Oι δυο τους αδιαμφισβήτητα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Σταρ ελλασ η ρέα τουτουντζή, κορίτσαρος, μισ ελλασ η εύη αδάμ, κούκλα! Λίγο μετά η σύζυγος του, ολυμπία χοψονίδου δημοσίευσε ένα βίντεο, το οποίο συνόδευε ένα τρυφερό κείμενο για τον βασίλη σπανούλη. Εξιτήριο για την ολυμπία χοψονίδου, η οποία πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πέμπτο της παιδί. Δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η ολυμπία χοψονίδου με τον βασίλη σπανούλη και το θύμισε στο κοινό στην φωτογραφία, που ανέβασε η πρώην σταρ ελλάς.

Επέτειος γάμου για το ζευγάρι.

Το χρονικό μιας μοναδικής σχέσης. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έκλεισαν 10 χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με έξι παιδιά. Συμμετείχαν τότε η γιολάντα διαμαντή. Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε η ολυμπία χοψονίδου να σχολιάσει την απόφαση του συζύγου της βασίλη σπανούλη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία του με την ολυμπία χοψονίδου: Ολυμπία χοψονίδου και βασίλης σπανούλης instagram / @olympiachop. Είναι το τέλος μιας εποχής για το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς υπήρξε από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Η ολυμπία χοψονίδου, η σύζυγός του, είναι όπως πάντα στο πλευρό του. Η πρώην σταρ ελλάς και ο βασίλης σπανούλης θα αποκτήσουν το έκτο τους παιδί και η χαρά τους δεν περιγράφεται. Η ολυμπία χοψονίδου για 1η φορά αποκαλύπτει τις 2 αποβολές της. «έχω χάσει δύο φορές μωρό»: Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1. Ο βασίλης σπανούλης κρεμάει τα μπασκετικά του παπούτσια και αφήνει οριστικά το μπάσκετ.

Οι νικήτριες του διαγωνισμού κάθε χρόνο εκπροσωπούν την ελλάδα στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς μις υφήλιος, μις κόσμος. Η ολυμπία χοψονίδου για το « αντίο » του αγαπημένου της βασίλη σπανούλη πόσταρε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα. Η ολυμπία αποφάσισε να κάνει έκπληξη στο σύζυγό της και αρχηγό της οάδας μπάσκετ του ολυμπιακού, με το να βάλει το θετικό τεστ εγκυμοσύνης σε ένα κουτάκι και να το προσφέρει ως δώρο στα γενέθλιά του: Χριστίνα λέκκα και ζέτα λογοθέτη. Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε η ολυμπία χοψονίδου να σχολιάσει την απόφαση του συζύγου της βασίλη σπανούλη να.

Oi Eyxes Kai O Dhmosios Dialogos Me Thn Olympia Xopsonidoy E Volos
Oi Eyxes Kai O Dhmosios Dialogos Me Thn Olympia Xopsonidoy E Volos from www.zougla.gr
Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε η ολυμπία χοψονίδου να σχολιάσει την απόφαση του συζύγου της βασίλη σπανούλη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Η πρώην σταρ ελλάς και ο βασίλης σπανούλης θα αποκτήσουν το έκτο τους παιδί και η χαρά τους δεν περιγράφεται. Η πρώην εστεμμένη μας ενημέρωσε για το νέο μέλος στην οικογένειά της μέσα από τα social media και τις οικογενειακές φωτογραφίες από το δωμάτιο της στο μαιευτήριο. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία του με την ολυμπία χοψονίδου: Την απόφαση του συζύγου της, βασίλη σπανούλη, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο μπάσκετ, σχολίασε η ολυμπία χοψονίδου με μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στα social media. Oι δυο τους αδιαμφισβήτητα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Σε λίγες ημέρες ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου θα καλωσορίσουν στον κόσμο το πέμπτο παιδί τους. Είναι το τέλος μιας εποχής για το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς υπήρξε από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών.

Η ολυμπία χοψονίδου, που έχει αποκτήσει έξι παιδιά με τον βασίλη σπανούλη, έκανε μια ανάρτηση γεμάτη λόγια αγάπης και θαυμασμού για τον σύζυγό της.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία του με την ολυμπία χοψονίδου: Δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ ελλάς 2006 δημοσιεύει υλικό, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Σταρ ελλασ η ρέα τουτουντζή, κορίτσαρος, μισ ελλασ η εύη αδάμ, κούκλα! Η ολυμπία χοψονίδου για το « αντίο » του αγαπημένου της βασίλη σπανούλη πόσταρε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα. Συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα βασίλη και καλωσόρισε τον οικογενειάρχη σπανούλη που από τη σεζόν 2021/22 δεν θα καταπίνει χιλιόμετρα στα παρκέ, αλλά σε πάρκα με τα έξι παιδιά του. «άλλο δώρο περίμενε και άλλο πήρε» έγραψε η ολυμπία. Αυτό είναι το φύλο του 6ου παιδιού που περιμένουν. Χριστίνα λέκκα και ζέτα λογοθέτη. Ένα τσιφτετέλι αφιέρωσε στον βασίλη σπανούλη για τα γενέθλια του η σύζυγος του ολυμπία χοψονίδου. Επέτειος γάμου για το ζευγάρι. Ραφαελα πλαστηρα σταρ ελλασ σταρ ελλασ 2019 συνεντευξη. Οι φορες που καμαρωσε τον βασιλη σπανουλη στο γηπεδο με τα παιδια τους. Η ολυμπία χοψονίδου, η σύζυγός του, είναι όπως πάντα στο πλευρό του.

Η ίδια φανερά συγκινημένη μεταξύ άλλων σχολίασε. Ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία του με την ολυμπία χοψονίδου. Συμμετείχαν τότε η γιολάντα διαμαντή. Ο βασίλης σπανούλης κρεμάει τα μπασκετικά του παπούτσια και αφήνει οριστικά το μπάσκετ. Χριστίνα λέκκα και ζέτα λογοθέτη.

Apisteyth Olympia Xopsonidoy Me 8eiko Kormi Meta Apo Pente Paidia Bovary
Apisteyth Olympia Xopsonidoy Me 8eiko Kormi Meta Apo Pente Paidia Bovary from www.bovary.gr
«έχω χάσει δύο φορές μωρό»: Οι φορες που καμαρωσε τον βασιλη σπανουλη στο γηπεδο με τα παιδια τους. Η πρώην σταρ ελλάς και ο αρχηγός του ολυμπιακού γνωρίστηκαν στη μύκονο και σαν χθες πριν από 10 χρόνια, είχαν παντρευτεί. Η πρώην σταρ ελλάς που παντρεύτηκε με τον βασίλη σπανούλη με πολιτικό γάμο το 2009 και το 2011. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Η πρώην σταρ ελλάς και ο βασίλης σπανούλης θα αποκτήσουν το έκτο τους παιδί και η χαρά τους δεν περιγράφεται. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Αυτό είναι το φύλο του 6ου παιδιού που περιμένουν.

«έχω χάσει δύο φορές μωρό»:

Την απόφαση του συζύγου της, βασίλη σπανούλη, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο μπάσκετ, σχολίασε η ολυμπία χοψονίδου με μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στα social media. Η πρώην σταρ ελλάς και ο βασίλης σπανούλης θα αποκτήσουν το έκτο τους παιδί και η χαρά τους δεν περιγράφεται. Η ολυμπία χοψονίδου, θέλησε με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα να αναφερθεί στο αντίο του από την ενεργό δράση. Σταρ ελλασ η ολυμπία χοψονίδου, πατριωτάκι σαλονικιά, σύζυγος του τρισμέγιστου βασίλη σπανούλη. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έκλεισαν 10 χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με έξι παιδιά. Μεγαλύτερη θαυμάστρια όλων όμως υπήρξε η σύζυγός του ολυμπία χοψονίδου. Η ίδια φανερά συγκινημένη μεταξύ άλλων σχολίασε. Είναι το τέλος μιας εποχής για το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς υπήρξε από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ ελλάς 2006 δημοσιεύει υλικό, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η ολυμπία χοψονίδου, η σύζυγός του, είναι όπως πάντα στο πλευρό του. Αυτό είναι το φύλο του 6ου παιδιού που περιμένουν. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία του με την ολυμπία χοψονίδου: Η ολυμπία χοψονίδου, που έχει αποκτήσει έξι παιδιά με τον βασίλη σπανούλη, έκανε μια ανάρτηση γεμάτη λόγια αγάπης και θαυμασμού για τον σύζυγό της.

Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια της κόρης τους (video) ολυμπια χοψονιδου. Σε λίγες ημέρες ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου θα καλωσορίσουν στον κόσμο το πέμπτο παιδί τους.

Posting Komentar

0 Komentar